ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

جمعیت اعتلا: اسرائیل به دست مقاومت ریشه‌کن خواهد شد

جمعیت اعتلا: اسرائیل به دست مقاومت ریشه‌کن خواهد شد جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی در بیانیه ای عملیات مقتدرانه و غرور آفرین مقاومت فلسطین علیه رژیم جعلی صهیونیستی را به ملت فلسطین، همه مسلمانان و آزادیخواهان جهان تبریک گفت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی در بیانیه ای عملیات مقتدرانه و غرور آفرین مقاومت فلسطین علیه رژیم جعلی صهیونیستی را به ملت فلسطین، همه مسلمانان و آزادیخواهان جهان تبریک گفت.

 

جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی در بخشی از بیانیه خود تاکید کرده است: عملیات حماسی طوفان الاقصی که در پاسخ به تشدید تجاوزات و لجاجت در اهانت به مسجدالاقصی توسط صهیونیست ها رقم خورده است، نشانگر عزم و اراده مقاومت و ملت فلسطین بر پایان دادن به اشغالگری و جنایت های بی امان رژیم کودک کش صهیونیستی است، بی‌تردید تا پیروزی نهایی و آزادی قدس شریف ادامه خواهد یافت.

 

متن کامل این بیانیه به شرح ذیل است:

عملیات حماسی طوفان الاقصی که در کمتر از یک هفته از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه رژیم غاصب صهیونیستی رفتنی است و این سرطان به دست فلسطینیان و نیروی مقاومت ریشه کن خواهد شد، در پاسخ به تشدید تجاوزات و لجاجت در اهانت به مسجدالاقصی توسط صهیونیست ها رقم خورده است، نشانگر عزم و اراده مقاومت و ملت فلسطین بر پایان دادن به اشغالگری و جنایت های بی امان رژیم کودک کش صهیونیستی است، بی‌تردید تا پیروزی نهایی و آزادی قدس شریف ادامه خواهد یافت.

 

در مقابل مقاومت ملت فلسطین و عملیات حماسی و تاریخی آنان سجده شکر به جا آورده و از مجامع بین المللی که در طول ۷۵ سال گذشته در مقابل تجاوزات شنیع و قتل عام وحشیانه کودکان و زنان فلسطینی سکوت اختیار کردند و نیز از کشورهای اسلامی و عربی می‌خواهیم که از مقاومت مردم مظلوم فلسطین در دستیابی به حقوق مشروع و قانونی خود قاطعانه حمایت کنند.

 

در پایان لازم به ذکر است که اعضای جمعیت اعتلای نهاد های مردمی انقلاب اسلامی حمایت کامل خود را از این عملیات پیروز مندانه اعلام نموده و تا آخرین نفس در کنار مردم مظلوم فلسطین تا آزادی کامل آن سرزمین می ایستد./ 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار